Prijateljske nogometne utakmice: Albanija svladala Tursku, Meksiko u Varšavi svladao Poljsku

Foto: fah

U najzanimljivijim prijateljskim dvobojima igranim u ponedjeljak Albanija je u Antaliji pobijedila Tursku, dok je Meksiko u Varšavi svladao Poljsku s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albanija je iznenadila Turke s dva pogotka Armanda Sadikua, dok je treći gol postigao napadač Osijeka Eros Grezda i to kada su Albanci imali igrača manje. Meksikanci su golom Jimeneza (13) svladali u gostima Poljake u dvoboju dviju reprezentacija koje idu na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

U ostalim susretima Bugarska je slavila protiv Saudijske Arabije s 1-0, a Kosovo je u pravoj golijadi u Prištini pobijedio Latviju s 4-3 nakon što su gosti triput vodili, da bi pobjedu Kosovarima donio Halimi (90+4).

Rezultati:

Poljska – Meksiko 0-1 (Jimenez 13)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska – Albanija 2-3 (Ünder 47, Akbaba 60//Sadiku 24, 39, Grezda 55)

Armenija – Cipar 3-2 (Iščakjan 16, Harojan 38, Mkhitarjan 63pen//Laifis 50, Soteriou 89)

Gruzija- Bjelorusija 2-2 (Sikharulidze 35, Dvali(50//Staševič 24, Nehajtčik 66)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venezuela – Iran 0-1 (Jahanbakhsh 57)

Bugarska – Saudijska Arabija 1-0 (Popov 81)

Kosovo – Latvija 4-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.