ATP masters: Poraz Ivana Dodiga i Marcela Granollersa u Londonu

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Španjolac Marcel Granollers porazom su započeli nastup na završnom ATP mastersu osam najboljih parova svijeta u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig i Granollers su izgubili od trenutno najboljeg para svijeta – Dodigova bivšeg partnera Brazilca Marcela Mela i Poljaka Lukasza Kubota s 6-7 (2), 4-6. Hrvat i Španjolac izgubili su iznimno tijesan prvi set, u drugom sustigli zaostatak od 1-4, no nakraju su ipak morali priznati da su Melo i Kubot bolji. Bio je ovo četvrti međusobni dvoboj ova dva para te treća pobjeda brazilsko-poljske kombinacije, koja je prije desetak dana slavila i u finalu Pariza.

U drugom dvoboju ove skupine Amerikanci Bob i Mike Bryan slavili su protiv britansko-brazilske kombinacije Jamie Murray/Bruno Soares s 7-5, 6-7 (3), 10-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.