Prijelazni rok: Španjolski napadač Nolito prešao iz Manchester Cityja u Sevillu

Foto: Twitter

Španjolski napadač Nolito (30) vratio se u Španjolsku nakon samo jedne sezone provedene u engleskom prvoligašu Manchester Cityju potpisavši trogodišnji ugovor sa Sevillom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nolito, koji je prošle sezone postigao šest pogodaka u 30 nastupa za City, kao razlog povratka u Španjolsku naveo je teškoće s učenjem engleskog jezika i lošu klimu u Engleskoj.

“Naučio sam jako malo engleskog. Samo ‘sutra’, ‘dobro jutro’, ‘dobar dan’, tek nešto više od toga. A lice moje kćeri je promijenilo boju, izgleda kao da je živjela u pećini”, rekao je Nolito.

Inače, Nolito je prošloga ljeta stigao u Manchester City iz Celte za oko 20 milijuna eura, a španjolski mediji navode kako je Sevilla za njega Cityju platila oko 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.