Prijetnje smrću Uribeu i Bacci zbog promašenih jedanaesteraca

Foto: fah

Kolumbijski nogometni reprezentativci Carlos Bacca i Mateus Uribe primili su prijetnje smrću nakon što su promašili kaznene udarce u porazu od Engleske (1-1, jedanaesterci 4-3) u osmini finala SP-a u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uribe je pogodio gredu, a Baccin udarac s “bijele točke” je obranio golman Pickford. Nakon toga su obojica na twitteru primili puno poruka s prijetnjama kao što su “Mrtvi ste”, “Ne vraćajte se u zemlju”, “Mrzimo vas”, “Odigrali ste zadnju utakmicu”. Prije njih je slične poruke primio i njihov suigrač Carlos Sanchez koji je kažnjen crvenim kartonom u porazu od Japana u grupnoj fazi prvenstva.

Kolumbijska policija ozbiljno je shvatila prijetnje upućene nogometašima i pokrenula je istragu s obzirom na tragediju koja se dogodila prije 24 godine. Tada je, nakon što se vratio u zemlju sa SP-a u SAD-u, ubijen nogometaš Andreas Escobar jer je njegovim autogolom reprezentacija završila natjecanje na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.