Prijelazni rok: Kolumbijski napadač Carlos Bacca iz Milana u Villarreal

Foto: Twitter

Kolumbijski napadač Carlos Bacca (30) napustio je redove Milana i karijeru će nastaviti u španjolskom prvoligašu Villarrealu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bacca na El Madrigal dolazi na jednogodišnju posudbu za 2,5 milijuna eura, a Španjolci će na koncu ove sezone imati priliku otkupiti ugovor za dodatnih 15 milijuna eura.

Kolumbijac je u Milanu igrao od srpnja 2015. kada je stigao iz Seville, te je u 78 nastupa zabio 34 gola. Bacca je igrao i za Club Brugge, Atletico Junior, Barranquillu, te Minerven.

U dresu kolumbijske reprezentacije u 40 nastupa zabio je 13 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baccin odlazak sa San Sira otvorio je mjesto u napadu “Rossonera” koje bi trebao popuniti hrvatski napadač Nikola Kalinić.

Prema pisanju talijanskog tiska Kalinića samo liječnički pregled dijeli od transfera karijere. Milan će za njegov transfer platiti Fiorentini 25 milijuna eura, a Kalinić bi trebao potpisati ugovor na četiri godine s plaćom od tri milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.