Iz Villarreala uoči Dinama: ‘Izbacili su Tottenham, jasno je da nam neće biti lako’

Foto: fah

Lijevi bek Villarreala, Alberto Moreno (28), koji je zbog ozljede propustio dosadašnji dio sezone, vratio se na travnjak u četvrtak te je odigrao svih 90 minuta, doduše radilo se tek o trening utakmici između pričuvne i prve momčadi sljedećeg protivnika Dinama. Hrvatski prvak, podsjetimo, u četvrtfinalu igra protiv Villarreala te mnogi smatraju da nije bez šansi, naprotiv. Dakle, Moreno se vratio baš na vrijeme za Dinamo, dok plavi imaju problema s ozljedama, primjerice, nejasno je hoće li se vratiti Bruno Petković, dok bi Joško Gvardiol mogao biti spreman za povijesni sudar Modrih u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon treninga kolumbijski napadač Carlos Bacca izašao je na tiskovnu konferenciju te je ustvrdio kako će im dvije utakmice protiv Modrih biti dosta teške, no isto je tako poručio da njegova momčad želi osvojiti Europa ligu, a do čijeg je trofeja on već dolazio u dresu Seville.

“Puni smo želje. Sada ćemo igrati protiv Dinama, teškog protivnika. Nitko ga ne vidi kao favorita za osvajanje naslova ali ako uzmete u obzir da je eliminirao Tottenham, jednoga od favorita, i to igrajući dobro i zabivši mu tri gola, jasno je da nam neće biti lako”, izjavio je 34-godišnji Bacca te je dodao: “U ovoj fazi i nadalje sve su utakmice poput finala, zahtjevne su, pa im je potrebno pažljivo pristupiti razmišljajući samo o onoj idućoj”.

Podsjetimo, Bacca je 2014. i 2015. godine osvojio naslov Europske lige sa Sevillom pod vodstvom Unaia Emerya, inače aktualnog trenera Villarreala, kluba koji se trenutno nalazi na sedmom mjestu španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi četvrtfinalni susret s Dinamom Villarreal će igrat 8. travnja, a uzvrat u Vilarealu, gradiću s 51.000 stanovnika na jugoistoku Španjolske, zakazan je za 15. travnja.

“Četvrtfinalni dvoboj neće biti lagan nama ali niti Dinamu jer smo se u posljednje vrijeme popravili. Dinamo je veliki protivnik koji ove sezone radi dobre stvari, u svom prvenstvu i Europskoj ligi, ima odlične igrače ali mi ćemo se pripremiti. Sada razmišljamo o Granadi a bit će vremena da se posvetimo Dinamu”, kazao je za kraj Bacca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.