Prilika za Salihamidžića i Bayern: Mauricio Pochettino više nije menadžer Tottenhama

Mauricio Pochettino
Foto: fah

Iako je s Tottenhamom stigao prije nekoliko mjeseci do finala Lige prvaka klub je odlučio smijeniti menadžera Mauricija Pochettina, što je zapravo, s obzirom na rezultate ove sezone, posebno u engleskom prvenstvu, potpuno očekivano. Pochettino je klub vodio od 2014. godine, a u ovom prvenstvu Spursi zauzimaju tek 14. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oklijevali smo oko donošenja ove odluke”, rekao je Daniel Levy, čelnik Spursa te je dodao:

“To nije odluka koju je odbor prihvatio žurno i olako. Nažalost, rezultati u domaćoj ligi na kraju prošle te početkom ove sezone bili su krajnje razočaravajući…”

Podsjetimo, Pochettino se ne tako davno spominjao i kao nasljednik Nike Kovača u Bayernu i to kao velika želja Hasana Salihamidžića. Niko više nije trener Bayerna, Mauricio nije menadžer Tottenhama, eto Hasanu prilike da ostvari svoje snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 47-godišnji Argentinac u karijeri je vodio Espanyol i Southampton, a vodeći Tottenham s vremenom je postao jedan od najpoželjnijih nogometnih stručnjaka današnjice. No, kao njegov nasljednik u Tottenhamu spominje se Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.