Rađa prostačkim rječnikom stao u obranu Novaka Đokovića i usporedio situaciju s časnim sestrama u Đakovu

Foto: Instagram

I dok svi svjetski mediji, od New York Timesa do Guardiana, BBC-a, Bilda, Corriere dello Sport…, kritiziraju neodgovorno ponašanje srpskog tenisača Novaka Đokovića i upozoravaju da se diljem svijeta ne igraju teniski turniri kakvi su igrani na regionalnom korona derneku u Beogradu i Zadru, bivši hrvatski košarkaš, koji je inače poznat po prostačkom izričaju na društvenim mrežama, stao je, ne neočekivano, na stranu trenutno najboljeg tenisača svijeta, koji je i sam pozitivan na koronavirus. Jedna mala digresija, Dino Rađa je, podsjetimo, svojedobno bio na koncertu zloglasnog promotora velikosrpske politike Nenada Jankovića alias Nele Karajlića. Pritom je čak svirao s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nevjerojatna je količina sr*** po Novaku ovih dana. Natjecanje tko će ga više pok*njati, a čovjek je sve napravio kako bi pomogao nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasiti dobar dio turističke sezone. I, naravno, budi dobar pojedi go*na. Je li bilo pogrešaka? Naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija (organizator je bio Đoković, uz HTS op.a), pa tek onda ostali sudionici. Kao usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, sjednice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i nitko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije osnova sr*nja po Anti i Mati. Zato se po Novaku udari iz svih oružja. A čovjek je riskirao  svoje zdravlje da nama napravi nešto. O časnim sestrama iz Đakova tek stidljiva rečenica, a situacija je dvostruko gora, da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pameti će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput, vidi se da smo bez obzira na status i imovinu svi jednako podložni virusima te se moramo držati preporuka. Zdravi i veseli bili”, poručio je u svom primitivnom istupu na Facebooku Dino Rađa, koji, naravno, nije spomenuo da se tenisači nisu držali preporuka i da su razuzdano tulumarili u Beogradu, a onda došli na druženje s djecom u Zadar i uzrokovali zarazu najmanje jednog djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.