Problemi za Cristiana Ronalda: Policija izdala nalog za uzimanje DNA uzorka

Foto: snimka zaslona

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, i dalje je u velikim problemima. Naime, policija u Las Vegasu izdala je nalog za uzimanja DNA uzorka Ronalda, a sve u sklopu istrage glede incidenta koji se u spomenutom gradu dogodio prije desetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, slavnog Portugalca Kathryn Mayorga optužila je  da ju je silovao u hotelu 2009. godine, sve te optužbe Ronaldo je negirao preko svog odvjetnika. Za BBC zahtjev policije prokomentirao je odvjetnik, Peter S. Christiansen.

“Gospodin Ronaldo je uvijek govorio, a isto tvrdi i danas, da je ono što se dogodilo u hotelu Las Vegasa bilo dogovorno, tako da nije iznenađujuće što je izdan DNA zahtjev, to je standarni zahtjev u ovakvoj istrazi”,  kazao je Christiansen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je priču o optužbama Mayoroge objavio Der Spiegel i to još u desetom mjesecu. Navodno je Mayoroge 2010. godine postigla dogovor s Ronaldom da neće izlaziti u javnost s optužbama u zamjenu za 375 000 dolara. Takve je tvrdnje potvrdio i odvjetnik portugalske nogometne zvijezde, ali je i decidirano poručio kako to ujedno i ne znači priznanje krivnje od strane njegovog klijenta. Što se tiče samog Ronalda, o svemu spomenutom posljednjih mjeseci uglavnom je šutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.