Propada još jedan transfer Dinama?

dinamo
Foto: fah

Koffi Kouao (25) trebao je biti najnovije pojačanje Dinama na poziciji desnog beka. Hrvatskom prvaku ove sezone gotovo ništa ne polazi za rukom, a tako je bilo i ovoga puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je kamen spoticanja bio iznimno zahtjevan liječnički pregled kojeg igrač podrijetlom iz Obale Bjelokosti nije uspio proći. To znači da bi Sergej Jakirović mogao ostati bez dodatne opcije na položaju kojeg drži Stefan Ristovski. Kouaou je otkriveno oštećenje hrskavice koljena. U Dinamu se još raspravlja što učiniti, a kao opcija preostaje ugrađivanje kakve zaštitne klauzule u ugovor kojim bi smanjili eventualne gubitke. Druga opcija je otpisati i ovaj posao.

Teško je reći jesu li posljednja zbivanja na Maksimiru tragična ili već polako prelaze u tragikomičnu sferu. Promašili su s lijevim bekom Bogdanom Mihajličenkom kojeg se riješio Sergej Jakirović. Luka Stojković i Lukas Kačavenda su mlade nade koje su Dinamu dale sve osim nadu da će pomoći spasiti katastrofalnu sezonu.

Tijekom ljeta 2022. godine je iz Atalante za stigao Boško Šutalo, a kada je konačno dočekao pravu priliku ozlijedio se u ogledu protiv Ballkanija na Maksimiru. Lijevi bek Takuya Ogiwara koji je trebao biti novi maksimirski nindža uz Takura Kaneka došao je s ozljedom gležnja i tek se sada priključio treninzima. U posljednji je čas propao transfer Josipa Brekala, a Dinamovo dijete pokupio je Hajduk i sada bi upravo na njega mogao računati kao pojačanje u napadu protiv Osijeka…, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.