Prosinečki: Bih li prihvatio poziv HNS-a i Hrvatske? A tko ne bi!

prosinečki
Foto: snimka zaslona

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki, stručni komentator HRT-a u emisiji Europeo, dobio je pitanje o tome da li bi pristao biti izbornik u slučaju da Zlatko Dalić napusti klupu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uh, ne bi sad ja o tome. Znam samo sigurno da nam je najvažnije da smo svi uz Hrvatsku, da u utorak prođe dalje. Što će biti u budućnosti to se nikad ne zna. Dal’ bih prihvatio? A tko ne bi prihvatio Nogometni savez i Hrvatsku, rekao je Prosinečki.

Prije nekoliko dana “Veliki Žuti” naglasio je da se Hrvatska možda prerano odrekla Ivana Rakitića koji je otišao u reprezentativnu mirovinu.

– Raketa? Već smo pričali da smo ga prerano pustili. Ja sam prvi put i rekao, da smo ga nekako prebrzo odbacili. Rekao je “ne” i mi smo rekli “Ajde dobro, odlazi.” Nije da molim i da trebamo moliti tko hoće igrati za Hrvatsku, ali mislim da bi nam sigurno dobro došao, dodao je sinoć Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.