Prosinečki i Ćiro puni riječi hvale za Edina Džeku: ‘Bio je glavni glumac, Al Pacino…’

Foto: fah

Aktualni i bivši izbornik Bosne i Hercegovine puni su hvale na račun Rominog Edina Džeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Evidentno je, ne samo na temelju ove utakmice, da je Edin Džeko fantastičan igrač. Kompletna njegova karijera je briljantna, a ova igra i pobjeda nad Barcelonom su samo šlag na tortu. Možda će ga sad neki još više cijeniti, ali on mora biti cijenjen i ako se ne računa ova utakmica s Barcelonom”, rekao je Robert Prosinečki za Sportske novosti.

“Džeko je bio najvažniji igrač Rome u toj veličanstvenoj pobjedi! Tu nema nikakve dvojbe. Postoji statistika da je Barca prednost od tri pogotka razlike u uzvratnoj utakmici ispustila prije 75 godina. Tako da ova pobjeda Rome ima još veću vrijednost”, dodao je.

Miroslav Ćiro Blažević također je bio izbornik Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam lansirao Džeku! To svi znaju. Jako sam ponosan na njega. Divio sam mu se, kako je samo riješio Barcelonu. Bila je super Roma, ali Dijamant je odskakao. Uništio ih je, uništio…”, kaže Ćiro.

” Kada je Džeko kretao u sjajnu karijeru, pred jednim novinarskim auditorijem sam ga pozvao i rekao mu “znaš Edine, ti ćeš biti bolji od Zlatana Ibrahimovića!” Još sam mu kazao da će biti bolji od Zlatana nakon što odradi pet dana priprema. Edin se tada samo zacrvenio, nije znao kuda da pogleda. Jeste li vidjeli kakav je igrač postao, velemajstor. Da nije bilo njega, Roma nikad ne bi izbacila Barcelonu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.