Protivnik Hrvatske na Euru pobijedio Albaniju

epa08827530 Albania players celebrate during the UEFA Nations League soccer match between Albania and Belarus in Tirana, Albania, 18 November 2020. EPA/Malton Dibra

Češka nogometna reprezentacija svladala je Albaniju s 3:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Pragu uoči Eura. Češka igra na Euru u skupini D protiv Hrvatske, Škotske i Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

esi su poveli preko Patricka Schicka u 18. minuti, da bi u 42. minuti stvari zakomplicirao bivši igrač Splita, Sokol Cikalleshi, koji brani boje Konyaspora.

Novo vodstvo Česima donio je igrač Slavije, Lukaš Masopust u 68. minuti, a konačnih 3:1 u 89. minuti postavio je Ondrej Čelustka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.