Prvoosumnjičeni za ubojstvo Tota u pritvoru

denis tot
Foto: Butel Skopje

Prema priopćenju MUP-a Sjeverne Makedonije, uhićen je prvoosumnjičeni za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, Angelo Georgievski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni urednik portala Aleksandar Damovski javio se za HRT iz Skoplja i komentirao slučaj.

– Georgievski se sam predao policiji jutros u dva sata iza ponoći. Prema službenom priopćenju MUP-a nalazi se u zatvoru u KP domu Skoplje.

Na pitanje o zataškavanju rekao je da je to sad glavno pitanje i ovisi o tome kako će se razriješiti proces osoba koji su udarali rukometaša Denisa Tota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na hrvatskog rukometaša: Procurila šokantna snimka premlaćivanja Denisa Tota

– Drugo pitanje na koje javnost očekuje odgovor – zašto su službeni organi, MUP i dežurni liječnici pokušali zataškati ovaj slučaj, zaključio je.

Državno odvjetništvo Skoplje raspisalo je tjeralicu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon poduzetih intenzivnih mjera i aktivnosti na pronalasku i privođenju, osoba se oko 1,20 sati predala policijskim službenicima Operativnog tima za potragu.

Hrvatski rukometaš, prema pisanju medija, žrtva je makedonskog narkodilera Angela Georgievskog koji ga je pretukao 7. travnja u ranim jutarnjim satima, prema videosnimkama s kamere noćnog kluba u Skoplju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.