Procurili novi detalji oko istrage ubojstva Denisa Tota: ‘Djevojka je rekla da su ga poznavali, hladnokrvni su’

Foto: Facebook

Hrvatski rukometaš Denis Tot u utorak će biti pokopan u rodnom Đakovu nakon što je nasmrt premlaćen u Skoplju. Slučaj još uvijek nije razriješen, a u javnost izlaze sve više mučnih detalja, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošli su nekoliko faza ispitivanja. Što formalnih, što neformalnih, naravno odvojeno. Djevojka, koja je po snimkama bila i najagresivnija je rekla da su poznavali hrvatskog rukometaša. Svi troje. Treći je još uvijek u bijegu, a spekulira se i da je napustio Makedoniju, iako sumnjamo u taj scenarij.

Makedonski novinar o smrti Denisa Tota: Mnogi se pitaju tko su roditelji osumnjičenih

Za njim nije raspisana međunarodna tjeralica, tražimo ga u Makedoniji. Treći osumnjičeni je najmanje govorio, dok je djevojka izrekla neke vrlo osobne detalje i motive, ali to još uvijek provjeravamo te ne bi bilo dobro da ih javnost čuje zbog istrage. Hladnokrvni su. Veliki je pritisak na MUP i sad se prati svaki detalj. Ovdje opozicija i vlast imaju svoje ljude u svim sustavima pa nitko ništa ne govori i svi su u strahu”, govori dobro upućeni sugovornik blizak istrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, obdukcija tijela mladog sportaša pokazala je da je bio žrtva bjesomučnog nasilja za koje makedonska policija sumnjiči tri čovjeka A. G. (28), K. L. (19) i A. K. (22), sve iz Skoplja. Osumnjičena 19-godišnja K. L. i 22-godišnji A. K. vrlo su brzo uhićeni i dali su iskaz u nazočnosti odvjetnika, a A. G. i dalje je u bijegu i za njim se traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.