Rafael Nadal i Novak Đoković lakoćom do osmine finala Roland Garrosa

Foto: fah

U tijeku je drugi Grand Slam turnir sezone, francuski Roland Garros. Možda i najveći favoriti za osvajanja naslova, Rafael Nadal te Novak Đoković furiozno su došli do osmine finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u današnjem meču trećeg kola, Đoković je sa 3:0 savladao Litvanca Berankisa, a po setovima rezultat je glasio 6:1, 6:4, 6:1. S druge strane španjolski tenisač, Rafa Nadal, deklasirao je Norriea, a po setovima je bilo 6:3, 6:3, 6:3.

Prije spomenutog tandema u osminu finala danas su još izborili Musetti, Schwartzman, Struff i Sinner.

Foto: fah

Na programu su večeras još dva meča trećeg kola, najprije će na teren Berrettini i Kwon, a nakon njih Koepfer i Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.