Rafael Nadal otkrio svoju veliku želju: Nikada nisam tu pobijedio

Foto: fah

Premda je u tenisu osvojio praktički sve što se može ostvariti, Španjolac Rafael Nadal (31) je otkrio svoju veliku želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijediti na završnom turniru sezone – ATP World Tour Finals u Londonu.

Nadal je tijekom karijere slavio na 74 turnira pri čemu je osvojio 16 Grand Slam naslova. Osvojio je zlatne olimpijske medalje u singlu (2008) i paru (2016), te četiri puta pobijedio u Davis Cup.

“Nikada nisam pobijedio na ‘World Tour Finals’ i to je možda i moj posljednji teniski cilj. Bilo bi lijepo kada bi osvojio i taj turnir,” kazao je Nadal koji je trenutačno na prvom mjestu ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac je do sada dva puta stigao do finala završnog turnira godine, no oba puta je poražen. Prije sedam godina pobijedio ga je Švicarac Roger Federer, a 2013. i Novak Đoković

Rekorder je Federer sa šest naslova, dok su Đoković, Ivan Lendl i Pete Sampras po pet pobijedili.

ATP World Tour Finals održat će se u Londonu od 12. do 19. studenog, a na njemu će nastupiti osam najboljih tenisača svijeta. Među sudionicima bi trebao biti i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.