Raić Sudar: Zadovoljniji sam rezultatom nego igrom

Foto: fah

Sa različitim raspoloženjem stigli su treneri Istre 1961 i Varaždina na konferenciju za novinare po završetku neizvjesne utakmice kvalifikacija za popunu Prve HNL u kojoj su Puljani došli spretno do pobjede 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Realno gledajući, zadovoljniji sam rezultatom nego igrom. Odigrali smo slabih prvih 45 minuta, no zato smo u nastavku proigrali i uspjeli preokrenuti rezultat u našu korist. Čestitam svojim igračima na velikom zalaganju, ali i Varaždinu na prikazanoj igri. Imamo dobar rezultat, iako smo primili gol i sve ćemo napraviti da u konačnici ostanemo u Prvoj ligi. Ovakvu priliku nakon tako turbulentne sezone ne smijemo prokockati i mislim da nećemo”, izjavio je trener Istre 1961 Darko Raić Sudar.

Gostujući trener Mario Kovačević nije krio nezadovoljstvo rezultatom, ali i cijelim tijekom susreta u kojem su njegovi igrači dominirali ali su na kraju ipak poraženi.

“Gotovo je nevjerojatno koju smo nesreću imali danas. Umjesto da podebljamo vodstvo nakon rane prednosti, dozvolili smo Istri da preokrene rezultat. Neovisno o tome, mislim da imamo dobru šansu za prolazak, ništa nije izgubljeno. Vjerujem svojim igračima i siguran sam da ćemo znati iskoristiti domaći teren te uz podršku punih tribina doći do pobjede koja će nam biti dostatna za plasman u Prvu HNL”, istaknuo je trener Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.