Rakitić asistent u pobjedi Seville

epa09554551 Sevilla's midfielder Ivan Rakitic (L) vies for the ball against Osasuna's striker Ezequiel 'Chimy' Avila (R) during the Spanish LaLiga soccer match between Sevilla FC and CA Osasuna held at Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, 30 October 2021. EPA/Julio Munoz

Nogometaši Seville pobijedili su na svom terenu Osasunu s 2-0, u utakmici 12. kola španjolskog prvenstva, a Ivan Rakitić je bio asistent za prvi gol Andalužana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sevilla je povela u 40. minuti golom Diega Carlosa na dodavanje Rakitića, koji je odigrao cijelu utakmicu.
Pobjedu je potvrdio Argentinac Lucas Ocampos golom u 60. minuti.

Za Osasunu je nakon duge pauze zbog ozljede zaigrao i Ante Budimir, koji je ušao u 68. minuti.

Sevilla je druga na ljestvici s 24 boda, koliko ima i prvoplasirani Real Madrid, a obje momčadi odigrale su po 11 utakmica. Osasuna je u posljednje tri utakmice bez pobjede, a nakon trećeg poraza zauzima sedmo mjesto na tablici s 19 bodova iz 12 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.