Rakitić: Dečki su zaslužili igrati na Svjetskom prvenstvu, a ja sam zaslužio navijati

Foto: snimka zaslona

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Ivan Rakitić bio je poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici između Hrvatske i Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je zaradio ovacije Poljuda, a kako je proživio današnji dan u Splitu rekao je HRT-u.

– Želim se zahvaliti predsjedniku i izborniku, posebno izborniku jer je na neki način to bila njegova ideja. S njim sam u kontaktu. Što reći? Nevjerojatan osjećaj rekao bih u mom Splitu, imam toliko prijatelja, tu mi je vjenčani kum, da se mogu pozdraviti s mojom publikom, mojim narodom, mojim najdražima. Nevjerojatan osjećaj. Veliko hvala navijačima. Trenutak koji neću nikada zaboraviti. Zahvaljujem se svima. Šteta što je kiša padala, malo nas je požurilo. Jedinstven dan i veliko hvala svima.

Prokomentirao je i pobjedu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo čestitati dečkima i izborniku. Rijetko kad da smo bili toliko dominantni, toliko kontrole od prve do zadnje minute. Na neki način je bilo pitanje vremena kad će pasti taj gol. Za mene je bilo baš jasno da će pasti na jedna čudesan i sretan način. Zasluženo i čestitam još jednom svima. Fantastična večer za hrvatski nogomet, reprezentaciju, navijače, Hrvatsku. Možemo biti ponosni svi zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.