Rakitić nakon poraza u Superkupu: ‘Možemo biti ponosni kako smo igrali protiv najbolje momčadi Europe’

Foto: Twitter

Bayern je po drugi put u povijesti pobjednik UEFA Superkupa nakon pobjede u finalu u Budimpešti nad Sevillom nakon produžetka 2-1 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije svega, čestitao bih Bayernu. Mi smo razočarani, ali to je nogomet. Danas smo vidjeli koliko je Neuer bitan Bayernu. Imali smo dvije velike prilike za vodstvo, ali Manuel je bio sjajan i obranio je kad je najviše trebalo. A mi smo njima dali taj glupi korner i oni su zabili. Bez obzira na sve, možemo biti ponosni kako smo igrali protiv najbolje momčadi Europe! Osjećamo da smo sjajno pripremljeni za novu sezonu”, rekao je hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, koji igra za Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.