Rakitić se oglasio, Lovren komentirao: Gorit će Split

Foto: Instagram

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ovih bi dana trebao biti službeno predstavljen kao novi igrač Hajduka. Tu više nema dvojbi nakon što je završnicu pregovora javno priznao i trener Gattuso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Raketa” se u petak poslijepodne oglasio znakovitom objavom na Instagramu. Uz fotografiju s treninga napisao je “Pripremam se”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Objavu je odmah komentirao njegov bivši kolega iz Vatrenih Dejan Lovren riječima “Gorit će Split”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Gattuso potvrdio: Završavamo dovođenje Rakitića

Rakitić je riješio sve sa svojim dosadašnjim klubom Al Shababom iz Saudijske Arabije, u koji je stigao u siječnju nakon raskida sa Sevillom. Tamo je zarađivao čak 15 milijuna eura po sezoni. No, odrekao se ogromne plaće ne bi li se na kraju bogate karijere okušao u Hajduku, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.