Ranije osuđivan: Ubijen jedan od vođa Partizanove navijačke skupine

Foto: https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3117990-uznemirujuce-slike-les-vodje-navijaca-partizana-ispred-dvorista-skole-dok-se-u-njemu-igraju-deca?utm_source=push_notifications&utm_medium=android&utm_campaign=push_notifications&fbclid=IwAR3_EvKnD0B-8nNj1MFjVXHhHHYzKhNuL7iGMoA1vDQ31rzrMgx3kBEWFFQ

Ljubomir Marković, jedan od vođa Partizanove navijačke skupine Alkatraz, ubijen je na benzinskoj postaji u Ulici Milenka Grčića u beogradskom naselju Šumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati je napadač u Markovića ispalio šest metaka. Za napadačem se traga, pišu srpski mediji.

On je inače jedan od osuđenih za ubojstvo francuskog državljanina Bricea Tatona 2009. godine. Najprije je osuđen na 30 godina zatvora, a potom mu je kazna umanjena na 13 godina i dva mjeseca. Iz zatvora je, uz uvjetnu kaznu, izašao 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.