Razigrana Koemanova Barcelona odigrala furiozno poluvrijeme i deklasirala Villarreal

Foto: fah

Nogometaši Barcelone, razigrani,”raspjevani” na terenu, deklasirali su večeras na Nou Campu Villarreal te su pobijedili 4:0 u sklopu 3. kola španjolske lige. Inače, za katalonski klub ovo je bila prva utakmica ove nove sezone s obzirom kako su propustili uvodne dvije utakmice zbog duže pauze. Zanimljivo da je za Barcelonu debitirao bosansko – hercegovački nogometaš Miralem Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na odnos snaga na terenu sve je zapravo bilo jasno već nakon prvog dijela utakmice, u kojem je Barca doista odigrala svoju možda i najbolju utakmicu posljednjih mjeseci.

Momčad Ronalda Koemana povela je u 15. minuti nakon što je Alba probio lijevu stranu te je uposlio najboljeg igrača susreta  Ansua Fatija koji je loptu zakucao u gol Asenija. Četiri minuta nakon toga je ponovno je u centru pozornosti Fati. Ovaj je put asistirao Coutinho, a 17-godišnji Fati svladao je golmana Villarreala za 2:0. U 35. minuti susreta Fati je ponovno u središtu zbivanja, naime, uspio je izboriti jedanaesterac, odgovornost je, naravno, preuzeo Lionel Messi te je povećao prednost Barce na 3:0.

U samoj završnici prvog poluvremena Barcelona je stigla i do konačnog rezultata utakmice. Naime, poslije centaršuta Messija autogol je postigao Torres. Malo je tko tada slutio kako će ovo biti i kraj mukama za Villarreal. Barcelona je u drugom dijelu susreta imala nekoliko dobrih prigoda, pokušao je i Messi, no rezultat se mijenjao nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuli smo debi Miralema Pjanića? Bosansko – hercegovački nogometaš ušao je u igru dvanaest minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.