Reakcija Cristiana Ronalda nakon što ga je Pirlo izvadio iz igre

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Juventusa svladali su u derbiju pretposljednjeg kola Serie A s 3:2 Inter, inače novog prvaka Italije. Staroj dami ova je pobjeda od izuzetnog značaja s obzirom na borbu za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odmor je Juventus otišao s prednošću od 2:1, da bi se u drugom poluvremenu žestoko borio za pobjedu, poglavito je Juventus prisiljen na obranu nakon što je u 55. minuti ostao s deset igrača jer je zbog dva žuta kartona iz igre morao Betancour.

Trener Juventusa je u 70. minuti odlučio iz igre izvaditi Cristiana Ronalda, u ”normalnim” okolnostima bi se Portugalac bunio, no nije u ovom slučaju, sad je pak ohrabrio Moratu, koji je u igru ušao umjesto njega te se pozdravio s trenerom Pirlom prije nego li je mirno sjeo na klupu. Očito je i Ronaldo svjestan da Juventus nema puno prostora za glumatanje te da je svaki bod važan ako se želi igrati Liga prvaka i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih pet minuta derbija na terenu je došlo do prave rezultatske drame, Inter je pogodio, no sudac je zatražio provjeru VAR-a, nakon pregleda snimke priznao je pogodak koji je zabio Lukaku.

Dvije minute prije kraja Ivan Perišić je napravio prekršaj za jedanaesterac, Cuadrado je bio siguran s bijele točke, a igrači Intera su se bunili. U sudačkoj nadoknadi Brozović je također morao iz igre zbog grubog prekršaja na Cuadradu, također je dobio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.