Reakcije igrača Dinama nakon poraza: ‘Tužni smo, ali bit ćemo perfektni u uzvratu, sigurno!’

Foto: fah

Dinamovci su u šesnaestini finala Europske lige izgubili 2:1 od Viktorije iz Plzena iako su nakon prvog poluvremena vodili 1:0. Dani Olmo bio je jedini strijelac Dinama uz asistenciju Brune Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tužni smo malo zbog rezultata, sada samo trebamo imati glavu gore i nadati se prolazu. Malo je pala koncentracija, moramo se više koncentrirati za uzvrat i moramo biti pravi na Maksimiru”, rekao je Dani Olmo.

“Sretan sam zbog pogotka, Petković se pokazao kao pravi majstor… ali moramo se okrenuti uzvratnom susretu. Znali smo da su zahtjevan protivnik i takvi su se pokazali na terenu. Ali bit ćemo perfektni u uzvratu, sigurno!”, dodao je Španjolac.

” Gol je pozitivan i očekujemo pun stadion u uzvratu, vidjeli smo da možemo igrati . U drugome poluvremenu oni su zaigrali bolje i stvarno ne znam što nam se dogodilo”, kratko je poručio Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije to tako loš rezultat. Trebali smo bolje odigrati drugo poluvrijeme, ali nije još ništa izgubljeno. Od ponedjeljka ćemo imati vremena za analizu, bilo je dosta individualnih pogrešaka i morat ćemo poraditi na njima. Naš pogodak je bio jedna od naših uigranih akcija, uvijek to pokušavamo, a danas nam je to i uspjelo. Vjerujemo u prolaz, jer da ne vjerujemo – ne bismo ni igrali”, poručio je Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.