Reakcije nakon jadranskog derbija: Kopić misli da je Hajduk bio bliže pobjedi, a Kek smatra da je rezultat pravedan

Foto: fah

Trener Hajduka Željko Kopić ocijenio je u subotu kako je njegova momčad bila bliže pobjedi u jadranskom derbiju na poljudskom stadionu, dok je trener gostujuće momčadi Matjaž Kek rekao kako je rezultat 1-1 pravedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iz naše greške primili smo gol, ali nakon što smo uspjeli izjednačiti učinili smo sve da dođemo do pobjede i mislim kako smo zadnjih 30 minuta utakmice bili bliže pobjedi. No, kad se vratite u igru nakon primljenog gola onda imate razloga za zadovoljstvo što utakmica nije otišla u kontra smjeru,” rekao je Kopić novinarima, dodavši kako je nedostajalo kvalitete u organizaciji igre.

“Cilj nam je ove godine osvojiti hrvatski kup i imamo dovoljno vremena da se do finalne utakmice dobro pripremimo”, rekao je Kopić.

Na upit koga bi više volio za protivnika u finalu kupa, Rijeku ili Dinamo koji će se međusobno susresti u polufinalu, Kopić je rekao kako se sada ne bavi time. “Želimo podići kvalitetu naše igre i uzeti finale,” dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek je kazao da je nakon vodstva očekivao pobjedu svoje momčadi, ali je dodao kako je krajnji rezultat pravedan, te da on s tim rezultatom nije ni zadovoljan, niti nezadovoljan.

Napomenuo je kako je njegova momčad pokazala puno agresije, ali premalo kvalitetne pas-igre, a da je razlog tomu i pritisak, jer su neki igrači po prvi puta igrali na Poljudu. “Igrati na Poljudu je posve drukčije nego igrati na drugim stadionima”, dodao je Kek.

Osvrćući se na skorašnju utakmicu polufinala hrvatskog kupa protiv Dinama u Zagrebu, Kek je rekao kako je Dinamo favorit: “No, u kupu su uvijek moguća iznenađenja i mi idemo u Zagreb odigrati hrabro i iznenaditi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hajduka i Rijeke je zbog mnoštva baklji bačenih na teren sa sjevernog dijela poljudskih tribina, gdje su navijači Hajduka, u 70. minuti bila nakratko prekinuta zbog dima. No, nakon četverominutne stanke utakmica je nastavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.