Reakcije nakon odličnog rezultata Rijeke u Norveškoj, trener Kek poručio: ‘Zabili smo gol koji doista vrijedi’

Foto: fah

Nogometaši Rijeke remizirali su na gostovanju kod norveškog Sarpsborga 1:1. Za hrvatskog predstavnika u 3. pretkolu Europske lige najvažnije je bilo ostvariti pozitivan rezultat za uzvrat na Rujevici, u tome je momčad Matjaža Keka uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, domaćini su poveli pogotkom Zachariassena, vrlo brzo nakon toga prekrasnim pogotkom gol izjednačenja vrijedan zabio je Gorgon. Hrvatski doprvak imao je puno više prilika i bio je puno bolji na travnjaku od norveškog kluba, što raduje uoči uzvrata, u kojem bi Rijeka trebala osigurati i konačno 4. pretkolo.

“Mislim da smo iz svih tih prigoda trebali postići još koji gol, ali Sarpsborg je nezgodna ekipa. Imaju taj svoj stil s puno ubačaja, s tim svim loptama koje lete po kaznenom prostoru, tu u međuvremenu ima puno duela i skok igre. Srećom, na kraju smo zabili izuzetno važan gol, pogodak koji doista vrijedi. Već sam prije utakmice rekao da Sarpsborg nije za podcjenjivanje, a Norvežani su to danas i dokazali”, kazao je nakon utakmice rezultatom zadovoljni trener Rijeke Matjaž Kek.

Nakon utakmice svoje viđenje dvoboja u Norveškoj dao je i Domagoj Pavičić…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška utakmica, znali smo da će se oni tako postaviti, kao i većina skandinavskih momčadi. Radili su nam probleme iz tih prekida i auta, ali opet tu nisu imali ništa konkretno. Mi smo promašili jedno četiri-pet pravih zicera, pa se na kraju onda morali vaditi. Srećom, dobro je sve ispalo, ovih 1:1 nam je dobar rezultat prije uzvrata. Travnjak? Ma glupo se vaditi na takve stvari, na to se samo morate prilagoditi, ali je bilo sve nekako drugačije. Siguran sam kako će nam na Rujevici biti puno lakše igrati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.