Hajdukovi igrači složni nakon remija na punom Poljudu: ‘Bili smo bolji, pokazali hajdučko srce, idemo s optimizmom u Bukurešt’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka bili su daleko bolji protivnik od gostiju iz Rumunjske u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige, pogodili su čak i gredu. Nažalost, Steaua je uspjela ostati neporažena (0:0) na Poljudu pred 25 000 gledatelja, u jednoj sjajnoj atmosferi. Međutim, Splićani nisu primili gol, igrali su dobro, ništa još nije izgubljeno, iako igrači Hajduka imaju razloga žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od boljih u redovima splitskog kluba bio je Josip Juranović, zadovoljan igrom, nezadovoljan. naravno, rezultatom.

“Šteta, trebali smo pobijediti. Nismo skroz zadovoljni zbog rezultata, ali prikazanom igrom jesmo. Dominirali smo većim dijelom utakmice i stvorili puno više šansi. Preorali smo teren. Oni su imali tek jednu priliku pred kraj. To sve govori”, rekao je Josip Juranović i dodao:

“Zaslužili smo proći dalje. Idemo u revanš sa samopouzdanjem, mislim da imamo veliku priliku za prolaz. Samo se moramo postaviti kao na  Poljudu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače Juranović smatra kako se digla prevelika pompa oko Steaue, nije to više ”ona” Steaua iz nekih davnih vremena. nažalost, nije to ni Hajduk, no, ipak Juranović tvrdi:

“Imali su izjave kao da su Real Madrid.

Naravno da su nas te izjave motivirale. No vidjelo se da smo puno bolja momčad. Europa pokazuje kakvi smo. Ovako moramo nastaviti i u prvenstvu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš travnjak na Poljudu?

“Ne bih sad o terenu. Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Pokazali smo hajdučko srce, išli glavom na loptu. Publika je to prepoznala i hvala joj na veličanstvenoj podršci.”

Juranović se ponosi činjenicom da je nosio ove vruće splitske večeri u super bitnoj utakmici kapetansku vrpcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predivan je to osjećaj, velika čast. Biti kapetan u europskoj utakmici dodatni je plus u mojoj karijeri.”

Podsjetimo, Hajduk uzvrat igra u Bukureštu, a pada na 23. rođendan današnjeg kapetana, jedina želja je – pobjeda, piše portal goal.com/hr.

“Kao i svi, želim da prođemo dalje!”

Ovog vikenda igra se i veliki derbi hrvatskog prvenstva Rijeka – Hajduk na Rujevici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Nema kalkulacija. Moramo ići najjačim sastavom i osvojiti tri boda. Moramo ući ovakvog mentaliteta kao protiv Steaue i odigrati „muški”. S prezentacijom iz te utakmice, možemo u Rijeci do sva tri boda”, zaključio je Josip Juranović.

Kako je utakmici vidio još jedan Hajdukovac Stipe Vučur?

“Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, imali smo dosta prilika i bili bolji od protivnika. Nismo uspjeli zabiti gol, ali idemo pozitivno na uzvratni susret, bitno da smo sačuvali mrežu netaknutom.

Imali smo utakmicu pod kontrolom, mi smo bili ti koji smo kontrolirali utakmicu, šteta što nismo pobijedili. U uzvratu je remi dovoljan, ali idemo na pobjedu, danas smo dokazali da imamo pravo na to!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.