Trener Hajduka nakon remija na Poljudu protiv Steaue: ‘Imamo aktivan rezultat, u uzvratu idemo na pobjedu’

kopić
Foto: fah

Trener Hajduka Željko Kopić ocjenio je da je rezultat prve utakmice 3. pretkola Europske lige protiv Steaue na Poljudu (0:0) aktivan za njegovu momčad i naglasio da će Hajduk u uzvratu u Rumunjskoj ići na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na uzvratnu utakmicu idemo pobijediti Steauu i učinit ćemo sve da se plasiramo u sljedeći krug natjecanja Euopske lige,” rekao je Kopić na konferenciji za novinare nakon utakmice na Poljudu.

Uzvrat u Bukureštu igra se idući tjedan.

Kopić kaže da je Hajduk je u prvoj utakmici protiv Steaue na Poljudu bio “onakav kakvog ga ljudi očekuju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo agresivno s velikim brojem dobijenih duela, taktički disciplinirano, a uspjeli smo neutralizirati sve potencijalno opasne točke Steaue. Ostaje žal što nismo pobijedili u ovoj utakmici, ali isto tako u zadnjim sekundama utakmice Steaua je imala šansu za gol i pokazala je koliko je opasan protivnik,” rekao je Kopić.

“Čeka nas još 90 minuta igre i vjerujem kako će Hajduk u toj utakmici biti u još boljem stanju,” poručio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.