Reakcije nakon pobjede hrvatske košarkaške reprezentacije protiv Litve: ‘Došli smo do važnih saznanja, to će nam pomoći’

Foto: fah

Pobjedom nad Litvom 82-80, nakon što su dan prije sa 92-87 nadigrali domaćina Francusku, košarkaši Hrvatske osvojili su pripremni turnir u Orleansu, nakon kojeg je veteran i povratnik u reprezentaciju Marko Popović zaključio kako su ostvarili “dvije dobre pobjede”, ali i kako je “najbitnije da su svi osjetili igru”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobre dvije pobjede, ali najvažnije je da se dobro odtreniralo. Rezultat nije važan. Bitno je da smo imali rotaciju, da su svi osjetili igru”, zaključio je Marko Popović koji je imao ključnu ulogu u završnici utakmice protiv Francuza, a protiv Litve bio u ulozi prvog razigravača, jer kapetan Roko Ukić odlukom izbornika Aleksandra Petrovića nije ni bio u zapisniku.

“Predstoje nam još četiri utakmice do Europskog prvenstva, a onda slijedi ono najbitnije”, zaključio je 35-godišnji Zadranin.

Prvi izbornikov pomoćnik Ivica Skelin prokomentirao je dvoboj s Litvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaslužena pobjeda. Vodili smo 40 minuta. Na kraju je utakmica bila zanimljiva, ali prije svega zahvaljujući našim pogreškama”, istaknuo je Skelin te dodao:

“Obje utakmice pozitivno ocjenjujemo. Došli smo do važnih saznanja i smatram da će nam pomoći u daljnjim pripremama pred Europsko prvenstvo.”

Hrvatski se košarkaši u četvrtak poslijepodne vraćaju iz Francuske letom iz Pariza za Zagreb, a potom će odmah nastaviti putovanje do Opatije, gdje će od petka do nedjelje sudjelovati na pripremnom HEP Međunarodnom turniru Opatija 2017., na kojem će suparnici Petrovićevim izabranicima biti Slovenija (12.8. – 18 sati) i Ukrajina (14.8. – 18 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.