Reakcije ogorčenih navijača nakon debakla na Poljudu: ‘Naš Hajduk uništio slavni klub’, ‘najlakše je pobjeći, a odgovarat neće nitko’

Foto: fah

Nakon velike pobjede novog hrvatskog prvoligaša Gorice na Poljudu, ali protiv jednog zaista u ovom trenutku vrlo slabog protivnika i frustriranih igrača, Hajduk za vodećima poslije četiri odigrana kola zaostaje osam bodova. Osvojio ih je tek dva od 12 mogućih. Trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili su ostavke. Torcida traži odlazak cijele uprave. Navijači krive i ”Naš Hajduk.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida je zvižducima i uvredama ispratila igrače Hajduka s travnjaka, a gađali su ih bakljama… Nažalost, spominjale su se i batine, iako je jedine batine ove tužne večeri na Poljudu dijelio frustrirani nogometaš Hajduka – Said, koji je glavom direktno u lice udario golmana Gorice.

Navijači su bijesni, što na društvenim mrežama i ne kriju.  Neki se čak i boje da bi prvi prvak slobodne i neovisne Hrvatske mogao ispasti u drugu ligu.  Podsjetimo Hajduk je uz Dinamo jedini hrvatski kub koji od Drugog svjetskog rata do danas igra u prvoj ligi.  Dakle, nikad nisu ispali u niži razred.

Ima i onih navijača Hajduka koji čestitaju Gorici: ”Bravo Gorica.. odlična momčad za razliku od Hajduka koji ako ovako nastavi će se boriti sa Istrom i Belupom za ostanak u ligi”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi poručuju kako će sada biti najlakše podviti rep:

”Najlakše je podvit rep i otići, a odgovarati neće nitko.”

Traže se ostavke svih koji su povezani s aktualnim vodstvom kluba uz poruku: ”Što ste nam napravili od Hajduka sram vas bilo…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke navijačke stranice na Facebooku, poput:

“I moje dite će navijat za Hajduk” i “Hajdučke novosti”, izrazile su svoj bijes, traže odgovornost i sami nude neke odgovore ili barem misle kako ih daju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Jedini spas hajduka je da nitko ali bas nitko od navijača hajduka ne dolazi na utakmice pa neka ispadne u 2 ligu ili da proglase bankrot možda bi se riješija muktara i uhljeba iz svojih redova koji su ga uništili a tobože svi veliki hajdukovci sramota”

I ”Naš Hajduk”, u koji su se donedavno mnogi kleli, našao se na udaru oštrih kritika.

”Naš Hajduk uništio slavni Klub!”

Ima i navijača kako koji smatraju da Hajduk ”vodi ulica!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napali su i Kosa i tako redom, a tek je počelo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.