Real se, unatoč porazu, tijesno provukao u polufinale, Modrićev slabiji nastup

Prave drame odvijale su se na dvjema večerašnjim uzvratnim četvrtfinalnim utakmicama Lige prvaka nakon kojih među posljednje četiri momčadi idu Real Madrid i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Kraljevski klub’ nakon uvjerljive 3-0 pobjeda na Bernabeuu u prvoj utakmici, morao je spašavati ‘živu glavu’ u Dortmundu u kojem je Borussia bila nadomak preokreta slavivši 2-0.

‘Žuto-crni’ su kaznili Di Marijev promašaj iz penala u 17. minuti povevši sedam minuta kasnija preko Marca Reusa da bi isti igrač u 37. minuti povisio na 2-0. Borussia je u nastavku ubacila u još višu brzinu, a samo su sjajne obrane Casillasa i nevjerojatni promašaji Mhitarjana koštali Nijemce preokreta i novog prolaska dalje preko Reala.

Poput svojih suigrača, Luka Modrić pružio je slabiji, ali solidan nastup u vezi odigravši cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici Chelsea je uspio nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice te se plasirati preko PSG-a u polufinale. Parižani su u prvoj utakmici na Parku prinčeva slavili 3-1, no to im nije bilo dovoljno jer je momčad Josea Mourinha slavila na Stamford Bridgeu 2-0.

Za vodstvo Londončana zabio je Schürrle u 32. minuti, a kad se činilo da će PSG proći dalje, u 87. minuti Demba Ba zabio je drugi gol za veliko slavlje Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.