Rekord za Guinessa: naslov jesenskog prvaka proslavljen pred 710 navijača!

GNK Dinamo proslavio je jesenski naslov prvaka pred rekordno malim brojem posjetilaca: svega 710 ljudi bilo je na tribinama maksimirskog stadiona!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Dinamo uspio postići rekord koji je možda za Guinessovu knjigu rekorda, jer ovako mala posjeta na nogometnim stadionima širom Europe kod proslave jesenskih titula se ne pamti.

Iako Dinamo u zanimljivoj utakmici pobijedio Slaven Belupo sa 3-2 i tako u 19 utakmica domaćeg prvenstva sakupio 15 pobjeda i četiri neodlučene utakmice, očito je da su mu njegovi navijači okrenuli leđa!
Naime na devet domaćih utakmica jesenskog dijela prvenstva najjači hrvatski klub je u milijunskom Zagrebu uspio sakupiti svega 16033 gledatelja, što je mizernih 1781 gledatelj po utakmici.

Ovo je sigurno više nego jasan indikator. Dinamovi navijači u širokom luku zaobilaze Maksimir, posebno jer su neke druge sportske predstave u gradu puno bolje posjećene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.