Remi na Kantridi, pobjeda Splita na Poljudu

U derbiju 27. kola Prve HNL Rijeka i Dinamo su na Kantridi podijelili bodove odigravši 2-2 (1-0), pa je Dinamo zadržao 14 bodova prednosti na vrhu ljestvice, dok je Split na Poljudu preokretom stigao do gostujuće pobjede protiv Hajduka od 2-1 (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju su Riječani poveli golom Balaja (29), a Zagrepčani su u nastavku preokrenuli rezultat preko Pjace (47) i Sigalija (82), da bi na konačnih 2-2 izjednačio Radošević (90+4) golom s 25 metara u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. Dinamo je sada na 67 bodova, dok je Rijeka druga sa 53.

Hajduk - Split 1-0 - poluvrijeme
Hajduk je poveo golom Milevskog (37), na 1-1 poravnao je Rog (56), da bi pobjedu Splitu osigurao Cikalleshi (84-11m). Split je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto sa 32 boda, jednim manje od petog Zagreba, a dva više od sedmog Slaven Belupa, dok je Hajduk ostao četvrti sa 37 bodova, četiri manje od treće Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.