Remi u madridskom derbiju, igrao i Modrić: Navijači izazvali prekid

epa11285520 Luka Modric of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 April 2024. EPA/PETER POWELL

Nogometaši Atletico Madrida i Real Madrid odigrali su 1:1 u susretu 8. kola španjolskog prvenstva, a Atletico se spasio poraza u petoj minuti sudačke nadoknade. Susret je obilježio i navijački prekid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prve minute u gradskom derbiju goste je kao kapetan prevodio Luka Modrić. Izašao je u 86. minuti, a umjesto njega ušao je Lucas Vazquez.

Barcelona je ostala na vrhu ljestvice s tri boda prednosti ispred Reala, iako je u subotu doživila prvi ovosezonski poraz. Atletico Madrid ostao je na trećem mjestu sa pet bodova zaostatka za Barcelonom, dok Athletic Bilbao, Mallorca, Villarreal i Osasuna imaju bod manje od momčadi Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.