Rendulić: Presudio je Livaja; Gustafsson: Pisalo se da Hajduk nikad nije slavio u Gorici, riješeno je

Foto: fah

Trener Gorice Krunoslav Rendulić prokomentirao je poraz svoje momčadi od Hajduka u 4. kolu HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Presudila je individualna kvaliteta Livaje, a mi smo napravili mnogo grešaka. Relativno smo se brzo vratili i imali neke situacije u kojima smo mogli zabiti drugi gol, ali smo na kraju primili treći. Znali smo da bi Livaja mogao biti igrač prevage, pripremili smo se za njega, ali u nekim situacijama nismo dobro reagirali”, rekao je Rendulić.

Susret je odmah po završetku komentirao trener Hajduka Jens Gustafsson.

“Ova utakmica je bila opterećena tradicijom. Puno se pisalo o tome da Hajduk nikad nije pobijedio u Gorici. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, zabili smo dva gola”, rekao je Gustafsson pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U drugom nam je pala agresivnost, ali smo se na 1:2 uspjeli obraniti, a Livaja koji je bio igrač utakmice je riješio stvar. Ovo je ogromna pobjeda za nas.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.