Rijeka će i ove sezone biti najozbiljniji konkurent Dinamu za naslov? Bišćan nakon drame u Kranjčevićevoj: ‘Nismo odustajali, tražili smo pogodak do kraja’

Foto: fah

Nogometaši Rijeke svladali su u gostima u Kranjčevićevoj momčad Lokomotive 1:0, pogodak je pao u sudačkoj nadoknadi, no, broje se tri boda i činjenica da Rijeka, uz aktualnog prvaka, Dinamo, nakon prva dva kola ima svih šest osvojenih bodova. Riječani su tako potvrdili da će i ove sezone biti najozbiljniji protivnik Modrima u borbi za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dramatične pobjede protiv Lokomotive pred novinare je izašao trener Rijeke, Igor Bišćan.

”Bila je to zanimljiva utakmica, veseli me posebno što smo do vrijedne pobjede došli u sudačkoj nadoknadi. Dokaz je to goleme želje mojih igrača, nisu odustajali i tražili su pogodak do samoga kraja. Imali smo tri lijepe prilike, ali nismo ih iskoristili i onda je nepisano nogometno pravilo da nas stigne kazna za te promašaje. Lokomotiva je imala tu priliku, ali naš je vratar Prskalo fantastično obranio Uzunijev udarac i ostavio nas u igri”, kazao je trener Rijeke.

Na pitanje da li bi bio jako ljut na Čolaka da nije zabio u sudačkoj nadoknadi s obzirom na pogrešku u trećoj minuti susreta Bišćan je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ma ne bih se nikad mogao na Čolaka naljutiti, on je sjajan dečko, pravi borac. Nikad se ne predaje i taj pogodak mu je nagrada za trud. A moram vidjeti na tv-snimci što se točno dogodilo, je li Čolaka lopta pogodila, ili je, kako vi kažete, bio “pohlepan2, ha, ha”, naglasio je Bišćan i posebno istaknuo Acostyja:

”Iskoristio je priliku, ulaskom u igru donio je razliku. Sudjelovao je kod pogotka…”

S druge strane, posve razumljivo, trener Lokomotive, Goran Tomić, nije bio previše sretan, bod mu je izmakao za dlaku. Kad tome dodamo činjenicu da mu momčad redovito prima naivne golove, a da ne zabijaju iz čistih prigoda, jasno je zašto Tomić ne može biti zadovoljan, ovo je drugi poraz Lokomotive iz prva dva prvenstvena kola, doduše, igrali su protiv najjačih ekipa, Dinama i Rijeke.
”Opet se ponovila ista priča. Odigramo solidnu, otvorenu utakmicu, promašimo neke prilike i onda na izdisaju utakmice primimo pogodak kakav ozbiljna momčad ne smije primiti! Nevjerojatna je ta dekoncentracija u završnici dvoboja, u utakmicama s Dinamom, Rijekom, Osijekom…, to će uvijek biti kažnjeno i to je ona razlika između momčadi s vrha ljestvice i nas ostalih. Bez pravoga napadača, pravoga strijelca, iluzorno je očekivati da će se nešto promijeniti…”, kazao je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.