Rijeka dobila novog sportskog direktora: Veselim se izazovu

Foto: fah

Darko Raić-Sudar novi je sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raić-Sudar poznato je kao nogometaš karijeru počeo u Cibaliji i Osijeku, a četiri godine igrao je u Izraelu u redovima Maccabi Netanyje i Bnei Yehude. Po povratku u Hrvatsku nosio je opet dres Cibalije, te Istre 1961, na čijoj je klupi bio i u ulozi trenera. Član je Izvršnog odbora HNS-a, te predsjednik Istarskog županijskog nogometnog saveza.

– Kao prvo želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem na ukazanom povjerenju. Veselim se novom izazovu u mojoj karijeri i vjerujem da ću doprinijeti daljnjem uspjehu Rijeke koja je u proteklih deset godina ostvarivala sjajne rezultate, kako na domaćem planu, tako i u europskim natjecanjima, rekao je Darko Raić Sudar.

– Rijeka spada među najveće klubove u Hrvatskoj, klub je bogate povijesti, što dokazuje iz sezone u sezonu svojim rezultatima. Na meni je da mojim znanjem i iskustvom pomognem da nastavi istim putem kao što je to bilo dosad, te da i u budućnosti ostvarujemo dobre rezultate, na zadovoljstvo svih nas i navijača Rijeke, zaključio je Darko Raić Sudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi sportski direktor bit će službeno predstavljen u utorak, 4. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.