Rijeka ispala, Djurgarden slavio i u uzvratu

Foto: fah

Nakon što su nogometaši švedskog Djurgardena slavila na Rujevici 2-1 pobijedili su i na domaćem terenu, s 2-0 (0-0), Rijeku koja se tako u drugom pretkolu Konferencijske lige oprostila od ovosezonskih nastupa u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djurgarden je Rijeku slomio u drugom poluvremenu kada je postigao oba pogotka. Strijelci su bili Hien u 55. i Banda u 84. minuti.

U nastavku četvrtka Osijek na domaćem terenu igra uzvrat drugog pretkola Konferencijske lige protiv kazahstanskog Kizilžara. U prvom ogledu Osječani su u gostima slavili 2-1. U trećem pretkolu u natjecanje će se uključiti i Hajduk koji čeka boljeg iz susreta Puskas Akademije i Vitorije iz Guimaraesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.