Rijeka opet kiksala, Istra 1961 uzela bod na Rujevici

Rijeka, 14.2.2021.- U susretu 21. kola Prve HNL Rijeka i Istra 1961 su na Rujevici odigrali 1-1. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Rijeka i Istra su u 21. kolu HNL-a u regionalnom derbiju odigrali bez pobjednika, 1:1 (1:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste iz Pule, koji su nakon smjene Fausta Budicina nedavno dobili novog trenera Danijela Jumića, u vodstvo je na asistenciju Blagojevića doveo Šime Gržan u petoj minuti. Samo tri minute kasnije Rijeka je izjednačila pogotkom Roberta Murića.

U samoj završnici trener Rijeke Simon Rožman poslao je sve snage u napad, pa je u 87. minuti s 20 metara iz voleja zaprijetio Mudražija, a u 90. se preračunao debitant Josip Drmić, koji je ušao u igru sedam minuta ranije umjesto Pavičića, ali propustio je šansu.

Rijeka je i dalje četvrta sa 31 bodom, dok je Istra na začelju sa 14 bodova, četiri manje od Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.