Atalanta se golom u 90. minuti izjednačila s Napolijem i Lazijom, igrali Šutalo i Pašalić

epa09012481 Cagliari's Nahitan Nandez (R) and Atalanta's Josip Ilicic (L) in action during the Italian Serie A soccer match Cagliari Calcio vs Atalanta BC at Sardegna Arena stadium in Cagliari, Sardinia island, Italy,14 February 2021. EPA/FABIO MURRU

Atalanta se 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Cagliarija u susretu 22. kola talijanskog prvenstva bodovno poravnali s Napolijem i Lazijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak postigao je Muriel u 90. minuti susreta, a domaćini su se u sudačkoj nadoknadi ponadali kako bi ipak mogli do boda kada je dosuđen kazneni udarac za njih, ali nakon intervencije VAR-a glavni sudac Piccinini promijenio je svoju odluku te je ostalo minimalnih 1-0 za Atalantu.

Boško Šutalo igrao je do 62. minute, a Mario Pašalić je odigrao prvo poluvrijeme za Atalantu.

Sampdoria je svladala Fiorentinu s 2-1 (1-1). Strijelci za domaće bili su BBalde (31) i Quagliarella (72), dok je uspješan za goste bio Vlahović (37). Sampdoria je sada 10. sa 30 bodova, dok je Fiorentina 16. sa 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je sa sigurnih 3-0 (2-0) svladala Udinese. Dvostruki strijelac bio je Veretout (5, 25-11m), a konačnih 3-0 postavio je Pedro (90+3). Treća Roma sada ima 43 boda, dok je Udinese 14. sa 24.

Na vrhu je Milan sa 49 bodova, dva više od drugog Intera koji od 20.45 sati igra protiv Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.