Rožman nakon remija: ‘Jedno su želje, drugo realnost’

Rijeka, 14.2.2021.- U susretu 21. kola Prve HNL Rijeka i Istra 1961 su na Rujevici odigrali 1-1. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Rijeka je remijem s Istrom 1961 na Rujevici u 21. kolu HNL-a produžila domaći niz bez pobjede na šest utakmica, no zabrinjavajuće za navijače riječkog prvoligaša je još i više to što Rožmanova momčad nije pokazala ni znakove napretka u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Utakmica je bila više borbena nego kvaliteta, a remi je s obzirom na viđeno na travnjaku pravedan. Nedostaje nam treninga, samo igramo utakmice i onda pokušavamo nešto improvizirati, a to nam u datom trenutku ne ide na ruku, rekao je trener Rijeke Simon Rožman za Novi list, dodavši:

– Jedno su naše želje, a drugo realno stanje. Greške se ponavljaju, mi smo radna ekipa koja mora biti u treningu. Pokušavamo nešto na individualnu kvalitetu, no situacija nije dobra. Međutim, sve to smo znali i prije početka ovog dijela prvenstva, zaključio je Rožman.

Rijeci u već sad lošem trenutku prijeti još veće potonuće, naime Riječanima slijedi niz jakih protivnika – Gorica, Osijek, Hajduk i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener Istre 1961 Danijel Jumić rekao je:

– Nismo nezadovoljni bodom, čestitam igračima na pristupu i karakteru. Ideju današnje utakmice smo uspjeli prenijeti na igrače u kratkom periodu i to nas je dovelo do boda. Pokazali smo karakter, dobru energiju i to je dovelo do toga da smo izgledali kao momčad s glavom i repom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.