Rimac u Kaliforniji predstavio prvi automobil Bugatti Rimca

Foto: Facebook

Osnivač i glavni izvršni direktor proizvođača automobila Rimac Automobili te glavni izvršni direktor proizvođača automobila Bugatti Rimac, predstavio je u petak na Tjednu automobila u Montereyju u Kaliforniji prvi automobil kojeg je tvrtka Bugatti Rimac dizajnirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je model Bugatti W16 Mistral, koji je ime dobio po vjetru koji puše na jugu Francuske.

“Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugatti Rimca. Ovaj model bit će posljednji te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od pet milijuna eura.

Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan. Bugatti je stoga ponovno rasprodan (nema novog Bugattija koji se danas može naručiti). Proizvodi kapaciteti popunjeni su do kraja 2025. godine. Čestitamo cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću”, objavio je Rimac na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.