Robert Lewandowski, glavna uzdanica Poljaka na Euru: Da je gađao ne bi nikad pogodio…

savez
Foto: fah

Sjajni nogometaš Bayerna Robert Lewandowski bit će glavna uzdanica Poljaka na predstojećem Europskom nogometnom prvenstvu. Jedan je od najboljih napadača Europe 21. stoljeća, a kad su u pitanju Bayern i Bundesliga srušio je rekord velikog njemačkog igrača Gerda Mullera po broju postignutih golova u jednoj sezoni njemačke lige sa 41 postignutim golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski ima sjajan i precizan udarac te zaista rijetko promašuje, no dogodi se svima, pa i njemu. Ono što je uspio promašiti na treningu poljske reprezentacije teško će ponoviti tako skoro, srećom po njega i njegove suigrače ipak se radi samo o treningu.

Naime, Robert Lewadowski je uputio udarac prema jednom od ljudi iza gola koji su mobitelom snimali navijače na tribinama. Lopta je dobila takvu putanju da je na kraju ”pogodila metu”, dok je mobitel završio na zemlji. Jedan od golmana se hvatao za glavu, a sjajni golgeter se samo nasmijao.

Podsjetimo, Lewandowski ima ugovor s Bayernom do 2023. godine, no posljednjih dana se kalkulira oko njegovog odlaska iz kluba, tako je Marca objavila da Real Madrid, sa svojim kontroverznim predsjednikom Florentinom Perezom, kome novaca nikad dosta, pokazuje zanimanje za Lewandowskog te će ga navodno pokušati angažirati ako ne uspiju dovesti Kyliana Mbppea iz PSG-a, a malo je vjerojatno da će u tome imati uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Lewandowskog se povezuje i s PSG-om te Manchester Cityjem, klubovima koji kupuju, kupuju, no koliko god kupovali Ligu prvaka zasad ”kupili” nisu. Novinari su otvoreno pitali Lewandowskog hoće li napustiti Bayern, dobili su zanimljiv odgovor na svoje pitanje:

“Razmišljam o svim opcijama. Osjećam se dobro u Bayernu i volim ovaj grad. To je sjajan klub. Ipak, uvijek sam bio znatiželjan i želio ih naučiti nove jezike i kulture. No, ne znam hoće li će se to dogoditi tijekom moje igračke karijere ili nakon toga”, poručio je Robert Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.