Drugi dan Europskog nogometnog prvenstva: Evo tko igra i u koliko sati

epa09262993 General view of the Olympic Stadium prior to the UEFA EURO 2020 group A preliminary round soccer match between Turkey and Italy in Rome, Italy, 11 June 2021. EPA/Andrew Medichini / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Drugog dana Europskog nogometnog prvenstva na rasporedu su tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz skupine A u Bakuu se sastaju Wales i Švicarska. Utakmica je na rasporedu u 15 sati.

Odigrat će se i dva susreta skupine B. U Kopenhagenu snage će odmjeriti Danska i Finska (18 sati), a u St. Petersburgu Belgija i Rusija (21 sat).

U sinoćnjem prvom susretu skupine A Italija je u Rimu pred 15.500 gledatelja pobijedila Tursku sa 3-0. “Azzurri” su dominirali cijeli susret i Turska može biti sretna što nije doživjela i teži poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu 16. lipnja Italiju ponovo u Rimu očekuje Švicarska, dok će Turska igrati protiv Walesa u Bakuu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.