Robert Prosinečki: Hrvatska je među osam na svijetu i to je najvažnije

Foto: Snimka zaslona

U Hrvatskoj vlada euforija nakon plasmana u četvrtfinale SP-a kakva u našoj zemlji nije viđena dvadesetak godina. Naime, Hrvatska je poslije drame izbacila Dansku u osmini finala te će u četvrtfinalu igrati protiv Rusije.  Utakmica Hrvatska – Rusija igrat će se 7. srpnja u Sočiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utakmicu u emisiji Zabivaka prokomentirao Robert Prosinečki, koji je bio dio vatrene generacije 1998., koja je te godine u Francuskoj osvojila broncu?

”Najvažnije da smo prošli. Sad da idemo u analize, kako je bilo, što je bilo, možda će netko i krivo shvatiti, ali najvažnije je da smo prošli. Među osam najboljih ekipa svijeta smo i to je najvažnije. Čestitka momcima na svemu što su napravili i neka se dobro odmore za dalje”, rekao je Robert Prosinečki i dodao:

“Analizirati ovu utakmicu je potpuno promašeno. Netko bi se čak mogao i naljutiti tako da nema potrebe za tim…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Prosinečki, kao i Joško Jeličić uostalom, smatra kako Hrvatska nije igrala na razini na kojoj to može i na kojoj je igrala prije nekoliko dana protiv Argentine, čak ide toliko daleko i tvrdi da su Danci u prvom produžetku bili kvalitetniji protivnik. No, rezultat se pamti sve drugo će se s vremenom, i to vrlo brzo, zaboraviti, ustvrdio je u istoj emisiji HRT-a, Anton Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.