Roberto Carlos: Jedino Ronaldinha nisam mogao čuvati

Foto: wikipedia

Jedan od najboljih lijevih bekova u povijesti nogometa, Brazilac Roberto Carlos, otkrio je kojeg igrača nikako nije mogao čuvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Toliko godina sam igrao nogomet i čuvao stvarno jako puno igrača, ali jednog nisam mogao nikako, jer jednostavno nisam znao kako. Sve što sam ja pomislio da će ovaj napraviti, on je napravio nešto sasvim drugo i tako me svojim driblinzima sramotio pred velikim brojem gledatelja gdje god da smo igrali. Bio je to Ronaldinho, moj jako dragi prijatelj koji je jednostavno imao magiju u nogama”, priznao je Roberto Carlos, kojeg su kao dječaka prozvali ‘ubojica dječjeg lica’, a za sve je zaslužna dobro poznata lijevica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.