Pašalić tek sedmi izbor u Milanu: Vraća li se u Chelsea?

Foto: fah

Mario Pašalić zbog teške ozljede leđa nije igrao od veljače, pa se Milan prije posudbe veznjaka od Chelseaja, želio uvjeriti da ne dovodi ranjenika. Milan je, nakon detaljnih skeniranja u klinici La Madonnina, gdje Rossoneri tradicionalno testiraju zdravlje potencijalnih pojačanja, Pašalića poslao na pregled u privatnu kliniku kod glasovitog doktora Fornarija, poznatog neurokirurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su dobili potvrdu kako je s veznjakovim leđima sve u redu i Milan je potpisao dovođenje na posudbu igrača uz opciju otkupa za 5 milijuna eura.

Ipak, u tri službene utakmice, koliko je Milan odigrao otkako mu se priključio Pašalić, novi igrač nije dobio ni minute, a po svemu sudeći tako će biti i dalje.

Pašalić je trenutno zadnji u hijerarhiji Milanovih veznjaka; ispred njega se probio čak i 18-godišnjak Locatelli, pa bi on uskoro mogao napustiti Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.