Neočekivano: Pep Guardiola u obrani Mourinha

Foto: fah

Jose Mourinho prolazi teške dane, u dva zadnja kluba dobio je otkaze nakon neuspjeha (Real) i debakla (Chelsea), a u Unitedu mu vrh nakon prvih pet kola već bježi šest bodova, koliko ima gradski rival City, predvođen Joseovim najvećim suparnikom Pepom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku kolega teško može očekivati jer nema s kim od trenera nije zaratio, a dobio ju je od najmanje očekivanog, točnije zadnje osobe od koje bi to očekivao.

“Kritike na njegov račun nepravedne su i nerazumne. Navijači i mediji trebali bi pokazati malo strpljenja, pa sezona je počela prije samo mjesec dana. Puno toga što se trenutno o njemu priča nije istina. To jednostavno nije fer.” komentirao je Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.